Már lassan elhisszük, hogy lesz valami a telefonos Diablo-projektből. Egyre több információt kapunk a címről, közben már alfa bemutatót is kaptunk.

Biztosan sokan emlékeznek még a Diablo rajongók közül a harmadik epizód megjelenésére. Na meg arra, hogy az első néhány hétben még valós pénzzel is fizethettünk a felszerelésünkért. A Blizzard ugyanis megálmodott egy olyan aukciósház-rendszert, amiben játékbeli arannyal, vagy valós pénzzel lehetett kiváltani a nekünk kellő elemeket. Értelemszerűen az egyikért hosszú órákat kellett farmolni, a másikért pedig csak meg kellett nyissuk a pénztárcánkat. Ám a temérdek negatív visszajelzés miatt végül kikerült a valós pénzes megoldás a játékból.

Most úgy tűnik, hogy a Diablo Immortal esetében visszatérhet a valós pénzes Market, viszont ezúttal másabb formában, mint korábban.

Ha minden igaz, akkor felszerelést nem lehet majd vásárolni, azt ki kell tudjuk grindolni  magunknak a normál játékmenet során. Cserébe lesz lehetőségünk legendary gemeket vásárolni és eladni, na meg különféle nyersanyagokkal és használati tárgyakkal is seftelhetünk majd.

A játék okostelefonokra készül, s már végre az alfatesztelés időszakát is elérte. A napokban megérkezett az első játékmenetvideó is, amiből jól látszik, hogy erősen hajaz az Immortal a harmadik részre.

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×