Évek óta nagy kérdés a Justice League és a Zack Snyder-féle vágás kapcsolata. Eredetileg legendának indult, most viszont valósággá válik.

Egyértelműen a szuperhősök korát éljük. Legalábbis mozis berkeken belül. Amióta a Marvel Cinematic Universe a saját képére formálta a piacot, a DC-nek is le kellett valamit tennie az asztalra, hogy lépést tudjon tartani a konkurenciával. A visszajelzések szerint a Marvel-filmek sokkal jobban teljesítenek a mozivásznon, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs potenciál Superman és Batman megosztott univerzumában.

Ezt szeretné most Zack Snyder is bizonyítani.

A rendező anno nem kapott mindenre kiható kreatív szabadságot, a Warner Brothers ugyanis utóvágta és más irányba terelte a filmet, mint amit korábban megálmodott Synder. A film összességében megbukott, a rajongók pedig nem voltak elvarázsolva. A gyenge kritikák rányomták a pecsétjét a film megítélésére, a rendező pedig időközben azzal kezdett takarózni, hogy ami a mozikba kifutott, az igazából nem az ő víziója volt.

Hosszú évekig mémelték az interneten a #ReleasetheSnyderCut hashtaget. Az HBO Max pedig most lehetőséget ad a rendezőnek, hogy végre megmutassa a nagyközönségnek a saját Justice League verzióját. Nagy a nyomás Snyderen, de ezt jól láthatóan érzi is a rendező. Több jelenetet újraforgattatott, valamint olyan felvételeket is használt amiket az eredeti verzióban nem láthattunk. Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Snyder legalább az új verzió felét eddig még nem látott jelenetekkel kívánja feltölteni. Arról nem is beszélve, hogy több, min 3 órás szórakozásra lehet majd számítani.

 

S már azt is tudjuk, hogy mikor. Kiszivárgott a világhálóra egy üzenet, amit Zack Snyder írt egyik ismerősének. Az üzenetből kiderült, hogy 2021 márciusára tervezik az új Justice League premierjét az HBO Maxon.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×