Kellemetlen.

A Cyberpunk 2077, jött, látott és alaposan megosztotta a játékosközösséget. Egyesek a bugok mellett is képesek élvezni a játékot, míg mások élből törölték az egész mappa tartalmát és visszakérték pénzüket.

A Cyberpunk 2077-et lehet szeretni és utálni is, viszont az kétségkívüli, hogy rengeteg potenciál van a játékban, ugyanakkor ismét ugyanazokat a köröket futjuk, mint minden játékkal korábban. Az előzetesek egyszerűen annyira jó játékról árulkodtak korábban, hogy mindenki hatalmas elvárásokat támasztott a játék felé. Ebből űztek most gúnyt a játékosok, összevágták ugyanis a játék E3-as trailerét és a már megjelent verzióban található hibákat.

 

Az eredmény pedig elképesztő lett. Nekünk például a hibák ellenére is bejött a játék, ennek ellenére is tudtunk nevetni a tartalmakon. Persze azt is megértjük, ha valakiből dühöt vált ki, hiszen az előző generációs teljesítmények után, nem lennénk egyetlen PS4 Cyberpunk 2077 rajongó helyében sem.

Persze kár messzemenő következtetést levonni a fentebbi rajongói trailerből, bármennyi bug is van a játékban, azért szerencsére nem egy egybefüggő bughalmaz a játék. Azaz lehet hogy néha „szerencsénk van” és elkapunk egye-egy látványosabb hibát, de azért nem ez az általános játékélmény. A fejlesztők mindeközben megígérték, hogy az ünnepi szezont követően ismét nekilátnak a fejlesztésnek, ennek megfelelően januárban és februárban is érkezik majd egy nagyobb javítócsomag, ami remélhetőleg száműzi a legfőbb hibákat.

×