Egy brazil férfi véletlenül elejtette az iPhone 6 készülékét, ám megtalálták és a telefon túlélte. Rögzítette is a zuhanást.

Bele sem merek gondolni abba, milyen érzés lehet elveszteni, vagy véletlenül összetörni egy méregdrága iPhone telefont. Nemrég láttam egy videót, amikor valaki kivette a dobozból a frissen vett készüléket, rögtön elejtette és darabokra tört. Nézni is rossz. Most viszont egy olyan iPhone videó született, ami bebizonyítja, hogy bár 1 méterről összetörik a telefon, 600 méteres zuhanást viszont túlél. Ezek szerint csak elég magasról kell ledobni ahhoz, hogy bebizonyítsa, mire is képes.

Egy brazil férfi egy repülőgépből ejtette ki az iPhone 6-ot, ami több mint 600 métert zuhant.

Ernesto Galiotto dokumentumfilm-készítő egy iPhone 6-os telefonnal forgatott egy kisrepülőgépben, ám olyan erős volt a szél, hogy az egyszerűen kirántotta a kezéből. A Find My Phone applikáció segítségével később sikerült megtalálni a készüléket és kiderült: a telefon rögzítette a zuhanást. Amikor megtalálták, a telefon még mindig be volt kapcsolva és működött, egyetlen repedés sem jelent meg a képernyőn.

„Hittem benne, hogy ha nem esik vízbe, akkor meg lesz” – mondta Galiotto egy brazil weboldalnak.

 

Galiotto elárulta, hogy telefon nem volt kemény tokban, sima átlátszó szilikon tok volt rajta, elől pedig normál fólia fedte.

Nem ez az első hasonló eset, ami megtörtént egy iPhone 6s-el. 2019-ben egy fotós szintén kiejtette az iPhone-ját egy repülőgépről. A telefon nemcsak túlélte az esést, de tizenhárom hónapon keresztül elviselte a zord izlandi körülményeket. A tulajdonos 13 hónap után kapta vissza a telefont, működőképes állapotban. Nem rossz.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×