A VALORANT játékosok most előrendelhetik a Phoenix és Jett szobrokat.

A játék rajongói már most előrendelhetik a szobrokat, hogy kedvenc ügynökeik az otthonaikban pompázhassanak. A játékosok egyéb VALORANT ihletésű merchek közül is válogathatnak, akad itt nadrágtól kezdve egérpadon át sok-sok minden.

 

Jett és Phoenix lettek az első szerencsés kiválasztottak, akikről szobor készül. Phoenix egy tűzgolyót tart a kezében, míg Jett támadásra készen feszül ránk késsel a levegőben. Mindkét szobor hajszál pontosan úgy néz ki, mint a játékban és elég durva darabjai lehetnek egy gyűjtő kollekciójának.

 

A szobrok 30 centi magasak és körülbelül 25 centi szélesek, amik a borsos árhoz képest azért nem túl nagyok. Darabja 180 dolcsiba kerül ami olyan 53.000 Ft körül mozog jelen árfolyam szerint. Nos, aki szeretné egy kicsit olcsóbban megúszni ezt a merch dolgot, nekik vannak azért jobb alternatívák.

Érkezett többek között Jett és Phoenix egérpad is, csúszásgátló talppal meg mindenféle földi jóval. Ja, és csak 5 ezer Ft körül vannak, tehát jóval barátibb az árazás is.

És most jön a feketeleves: Bár előrendelhetőek a szobrok de csak 2021.(!) december 31-én kezdik meg a kiszállításukat.

Arra hivatkoztak, hogy nem készülnének el időben. Sajnáljuk, de idén – és még jövőre sem, lol – lesz ez a karácsonyi ajándék a fa alatt…

Ti megvásárolnátok ezeket a szobrokat? Nem érzitek picit korainak az előrendelés lehetőségét?

×