Szívszorító történet, Texas-ból.

Az élet mindenkinek más lapokat oszt. Ameddig a modern országokban egy RTX 3080 vagy PlayStation 5 hiány egyes családokban karácsonyokat tehet tönkre, addig a 14 éves Aiden a kórházban küzd az életéért a rák ellen. A koronavírus miatti szigorításoknak köszönhetően az édesapja nem tartózkodhat az épületben, ezért a Fortnite-ból jól ismert táncokkal próbálta szórakoztatni, jobb kedvre deríteni az ablakból leső Aident.

A Snapchat legújabb karácsonyi kezdeményezése a Will From Home, ahol is Will Smith személyesen veszi fel a kapcsolatot a Snapchat felhasználókkal, hogy teljesítsék álmaikat.

 

Will Smith mellett Jason Derulo is feltűnik az első epizódban, ahol is Aident édesapjával, Chuckkal együtt lepik meg minden gamer gyerek álmával, egy vadiúj PlayStation 5-tel. Közben elmesélik Aiden szívszorító küzdelmét, amit a leukémiával vív nap mint nap. Édesapjára viszont ezekben a nehéz időkben is számíthat, Chuck ugyanis mindent megtenne a gyermekéért, sőt.

Lehet, hogy nem pont úgy fognak telni az ünnepek, ahogyan azt korábban elképzeltük, de másoknak sem mindig könnyebb. Kell tudni örülni a kis dolgoknak is, úgy könnyebben átvészelhetjük ezt az időszakot.

×