A koreai League of Legends YouTuber a közelmúltban komikus interakciót talált a játék két legkedveltebb (vagy utáltabb) supportja között.

Soraka passzívja megnövelt mozgási sebességet biztosít az alacsony hp-val rendelkező champek felé. Azzal, hogy az alacsony hp-val „büszkélkedő” Yuumihoz van kötve, rekord gyorsan mozoghat a térképen.

A videó bemutatta, milyen durva ez az interakció, mivel a Soraka játékosnak csak 30 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy cipő nélkül, az első szinten, topról botra jusson…

Ahogy telt a meccs, a duo még erősebbé vált ennek az őrületes sebességnek köszönhetően, gyermekjáték volt egy egy teamfight vagy az, hogy gyakorlatilag bármi elől kitérjenek.

Természetesen a csapatnak is hatalmas segitségére voltak, míg ezzel szemben az enemy idegállapotát elképzelni sem tudjuk. Nem is akarjuk.

Ahhoz, hogy ez a taktika igazán sikeres legyen, a Sorakának az ADC itemek megszerzésére kellett összpontosítania, hogy ne legyen szükséges a csapattársaira támaszkodnia. Ellenkező esetben megbénítja a csapatát. Hiszen mi értelme hogy te vagy a leggyorsabb ha nem tudsz kiütni egy enemyt a többiek nélkül?

Yuumi már több nerfet kapott az interakcióival kapcsolatban és elég valószinű, hogy ez lesz a következő…

Kipróbálod a következő meccs alkalmával? 

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

×