Befutott a FIFA 21-be David Beckham ingyenes, speciális Real Madrid kártyája. Természetesen már az Ikon lapok is megszerezhetők.

Hatalmas pénzeket fizetett és fizet azért az EA Sports, hogy David Beckham a FIFA játékokban szerepeljen. Ez egyébként egy érdekes lavinát indított el a profik berkein belül, többek között Gareth Bale és Zlatan Ibrahimovic is elkezdett hőbörögni. Míg utóbbiak ingyen bukkannak fel a játékban, előbbi milliókat keres hetente. Természetesen a két helyzet teljesen más, idővel remélhetőleg belátják ők is.

A Beckham-helyzet viszont olyan nagy durranásnak számít a virtuális sportok között, hogy az EA külön speciális eseménnyel is reklámozta a híres angol érkezését. Ugyan elsősorban Ikonként számítanak rá a játékosok, egy különleges Real Madrid verzió is érkezik a szélsőből a játékba.

Egészen pontosan érkezett, ugyanis a mai naptól kezdve mindenki hozzáadhatja David Beckhamet a csapatához!

Ha januárig játsszunk a FIFA 21-el, egy 86-os összértékű David Beckham lapot kapunk ajándékba. Sajnos nem Ikonról beszélünk, a spanyol kerettel rendelkezők vannak ebben az esetben előnyben. Na meg akkor, ha sikerül a jobb oldalunkra brit játékosokat pakolni. Ajándék lónak viszont természetesen nem nézzük a fogát, cserének így is egészen jó lehet. Ha más nem, legalább eszmei értéke lesz.

Ha tehát szeretnél Beckhammel játszani pár meccset, lépj be a FIFA 21-be és zsebeld be az ajándék kártyát tartalmazó speciális pakkot!

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×