Sztárparádé a köbön.

Az ARK: Survival Evolved sikerein felbuzdulva érkezik az ARK második része, aminek bemutatója nemrég napvilágot látott. Ezzel együtt nagy port kavarva, ugyanis a játékokban már megszoktuk, hogy mindig új, ismeretlen főhőssel próbálhatunk szerencsét a nagyvilágban.

Az ARK 2 viszont erősíti a kivételeket, ugyanis még Vin Diesel is szerepel benne, ráadásul nem is akárhogy.

 

A Halálos Iramban sztárja a Tek törzs vezetőjeként tűnik fel az előzetesben, ahol csak rövid ideig nyugodt a légkör, pár pillanat alatt megváltozik minden és hirtelen egy csatatér kellős közepén találják magukat. A többit már szerintem mindenki maga is kitalálja, de igen, Vin Diesel jön, lát és szétver mindenkit, a tőle megszokott stílusban. Bár ezúttal kicsit szokatlan külsőben teszi mindezt.

Az ARK 2-n túl érkezik az ARK Animated Series névre hallgató animációs sorozat, ahol olyan sztárok is bekerültek, mint Gerard Butler, Russel Crowe, Malcolm McDowell, David Tennant és Elliot Page, ezen felül itt is megjelenik majd Vin Diesel, ám nem állandó vendégszereplőként.

 

Egyelőre nem tudunk még túl sokat az új ARK 2-ről. A platformok egyelőre kérdésesek, bár azért van egy tippünk, hogy a PC mellett az új generációs konzolokra is érkezik. Viszont hogy mikor, az egyelőre a jövő zenéje.

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×