A nem túl sikeres battle royale játékot egyedi promócióval akarja felpörgetni az óriáscég.

A Hyper Scape gyakorlatilag váratlanul, mindenféle előzetes hype nélkül jelent meg. A Ubisoft szeretett volna betörni az online battle royale játékok piacára, egy kicsit felpörgetve a műfaj hangulatát. Bár kezdetben sokan próbálták ki, úgy tűnik, a lelekesedés alább hagyott.

Pár napja egy érdekes blogposzt jelent meg a Ubisoft news oldalán. Egy újonnan induló promóció keretein belül azok a játékosok,

akik kipróbálják a kiadó battle royale játékát 10 dolláros kupont kapnak, melyet a Ubisoft Store-ban használhatnak fel.

 

Nem kell mást tenniük, mint december 10 és 16 között elindítani a játékot az Ubisoft Connect launcherből, majd a Ubisoft Store oldalán a “request my coupon code” feliratra kattintani. A kedvezményt már 15 dolláros játékokra is felhasználhatják, nevetségesen olcsón behúzva akár pár régebbi, de nevesebb címet is. Természetesen ha valaki az új játékokra akarja felhasználni, annak sincs akadálya.

A promóció jelenleg Egyesült Államok és Kanada régiókban érhető el, a kiterjesztésről és annak idejéről egyelőre nincs hivatalos információ. 

Kis érdekesség, hogy a játék a Gamstat adatai alapján egy hónapja legalábbis elég jól ment PS4-en. November 19-én például 7,4 millióan játszottak a címmel a konzolon.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×