A Sony visszatérítési szabályzata jelentősen enyhült azon játékosok esetében, akik megpróbálják visszakapni a pénzüket, amit a Cyberpunk 2077-re költöttek.

Nyolc év után a Cyberpunk 2077 végre megjelent. Bár a rajongók nagyon várták, az indulás nem volt különösen zökkenőmentes, különösen a jelen generációs konzolfelhasználók számára. A játékosok rengeteg hibáról, vizuális bugról, teljesítményproblémákról és egyebekről számoltak be. Miközben a CD Projekt RED új frissítéseket adott ki a problémák megoldására, sok konzolos játékos még mindig elégedetlen a végeredménnyel.

A rengeteg kritika után a Sony engedékenyebb azokkal, akik visszakérik a pénzüket.

 

Általánosságban elmondható, hogy a PC-s verzió nem csak szebb, de sokkal optimalizáltabb is, mint a PS4 és az Xbox One verzió. Sokak számára a játék élvezhetetlen, folyton lefagy, a sok hiba pedig lehetetlenné teszi, hogy teljes legyen az élmény. A csalódott rajongok egy részével szemben a Sony most ritka kivételes módon intézi a visszatérítés lehetőségét.

A Cyberpunk 2077 problémái miatt most a Sony tartja a hátát.

A Redditen egy felhasználó megosztotta saját esetét. Ő több mint 10 órát játszott, közben a sok-sok hiba miatt feladta a játékot, törölte az egészet. Felhívta a Sony supportot, ahol kiderült, hogy nem ő az egyetlen, aki panaszt tett. A Sony a problémák miatt szintén panaszt tett a CD Projekt RED-nél a játékkal kapcsolatban.

PSA: Sony is issuing refunds even past the 2 hour play time for digital games, if you file a refund claim and talk to a rep. from cyberpunkgame

 

Hagyományosan a Sony nem nyújt visszatérítést a PlayStation Store-ból vásárolt digitális játékokért, csakis kivételes esetben. Ez azt jelenti, hogy bár a Sony-nál nincs visszatérítés, és úgy fest, nem is lesz, a Cyberpunk 2077 kivétel. Többen jelezték, hogy a telefonos panasz után visszakapták a pénzüket.

Azok tehát, akik konzolon csak szenvednek a játékkal, a Sony engedékeny és a CD Projekt RED-nél is jobban kezelik a helyzetet.

Ennek ellenére persze a Cyberpunk 2077 elég jól fogy. Már az első napi eladások is elegendőek voltak ahhoz, hogy visszajöjjön a játék fejlesztési-és marketingköltsége. A CD Projekt RED megerősítette, hogy a játékból 8 millió darabot adtak el előrendelésben. Mégis, akik PS4-en tolták volna, legalább visszakapják a pénzüket.

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×