A végtelen Juggernaut hiba után itt az újabb exploit, ami gyakorlatilag legyőzhetetlenné tesz bárkit. Ez már tényleg nevetséges.

A Juggernaut kezd egyre általánosabb probléma lenni a Warzone területén. A páncél használói ellen amúgy is igen nehéz harcolni, ám egyesek azt szokták mondani, hogy nem lehetetlen. Sajnos nincs igazuk akkor, amikor a játék hibájából például végtelen Juggernaut páncél vehető fel, és egyész csapatok mászkálnak a pályán teljes felszerelésben. Vagy nincs igazuk akkor,

amikor a páncél felvétele nélkül lesz valaki legyőzhetetlen és láthatatlan.

A játékosok most találtak egy új módszert a Juggernaut kihasználására, és ahhoz még csak az sem kell, hogy felvegyük a páncélt. Erről a Redditen Null_pointer mutatott egy videót, aki maga használta ki említett hibát. Itt lehetőség van bejutni a loadout drop ládájába, majd onnan írtani az ellenfelet. A módszert természetesen senkinek nem javasoljuk, mert amennyiben a fejlesztők később úgy ítélik meg, akár ban is járhat érte.

The best way to „use” the Juggernaut
byu/Null_Pointer_23 inCODWarzone

Ez inkább csak tájékoztató, hogy nagyon tessék figyelni a ládáknál, és ha valaki láthatatlan helyről hal meg, inkább el kell menekülni. A hiba hátránya egyébként az, hogy a ládából nem lehet kijutni, így aki használja, valószínűleg meghal a körben. Addig azonban rengeteg kill szerezhető, tisztességtelenül.

A rajongók persze nagyon remélik, hogy a következő frissítésben a fejlesztők megoldják ezt a hibát, sok más probléma mellett. Egyelőre nem világos, hogy a Juggernaut meddig marad a játék része.

Te találkoztál már ezzel a hibával?

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×