Ha azt hitted, hogy egy Juggernaut egy csapatban bőven elég OP, akkor most készülj fel, mert egy hiba miatt egy egész squad Juggernaut is szembe kerülhet veled.

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy a Juggernaut kérdés egyre égetőbbé válik a Warzone játékosok körében. Egyes játékosok szerint ugyanis annyira igazságtalan, hogy nincs helye Verdanskban. Talán általánosságban elmondható, hogy a Juggernaut jelenléte egy csapatban szinte garantálja a győzelmet, főleg akkor, ha jól tudják használni.

Képzelj el egy csapatot, aminek minden tagja Juggernaut.

Teljes rémálom, igaz? Ugyanakkor egy duplikációs hiba miatt a játékban úgy tűnik, mégis lehetséges. Egy exploit ugyanis lehetővé teszi, hogy egy-egy felvehető elemet többször is felvegyünk, ami igaz a Juggernautra is. Cable44 egy videót is készített a jelenségről. Bár az időzítés nagyon fontos, de mint ebből a videóból is látható, néhány perc alatt körülbelül 12-14 Juggernaut volt szerezhető.

 

Nyilvánvalóan ez egy olyan hiba, melyet egyes játékosok igyekeznek majd kihasználni, így nagyon reméljük, hogy a fejlesztők mielőbb tesznek valamit. A közösségi oldalakon már megjelentek olyan videók, melyben 4 fős Juggernaut csapatok randalíroznak.

Természetesen nem javasoljuk a hiba kihasználását, hiszen visszamenőleg akár ban is járhat érte, ha a fejlesztők úgy döntenek. Ellenben ez a hiba talán még egy indok lesz arra, hogy a killstreak végleg kikerüljön a Warzone-ból.

Szerinted sincs helye a játékban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×