A League of Legends-ből jól ismert rendszerrel jelentkezik a Valorant játékosoknál a Riot Games. A név új, Night Marketként kapjuk majd a leárazásokat.

A Riot Games igazán jó érzékkel nyúl bele az esportkalapba. Legújabb játékuk, a Valorant ugyanis az idei év egyik legfelkapottabb játéka lett. Tavasszal ugyan még csak a bétát próbálhatták a szerencsések, nyáron már az éles kliens is útnak indult. Azóta már stabil játékosbázissal rendelkezik a cím, s az esport éra is folyamatosan fejlődik.

Mivel ebben az esetben is ingyenes modellt alkalmaz a Riot, így magáért a játékért egy fillért sem kell fizetnünk. A kozmetikai elemekért viszont annál inkább. Van egy állandó bolt, aminek a kínálata változik, na meg szezononként egy Battle Pass, amiből bőségesen lehet kiemelni a kiegészítő tartalmakat.

Most viszont egy újabb lehetőséggel bővül a játék.

A League of Legends közösség számára már ismerős az exkluzív bolt fogalma. A „Your Shop” időről-időre megnyitja kapuit, ennek keretén belül pedig a játékosok személyre szabott leárazásokat kapnak olyan karakter skinekre, amiknek alanyát a közelmúltban sokat használták.

Most a Valorant játékosok is kapnak egy ehhez hasonló új játékelemet, a Night Marketet. A koncepció maradt a régi, annyi különbséggel, hogy most nem karakter skinek kerülnek leárazásra, hanem fegyver skinek. Ha szerencsénk van, akár féláron is hozzájuthatunk ahhoz a tartalomhoz, amit már régóta kerülgetünk.

A rendszer teljes mértékben véletlenszerű, a leárazások nem előremeghatározottak. Vagyis könnyen lehet, hogy nekünk „csak” 30%-os leárazás érkezik ugyan arra a fegyver skinre, amire az egyik ismerősünk 50%-osat kapott.

A Riot Games azt ígérte, hogy 2021-ben még tovább fogják fejleszteni a Night Market kínálatát és rendszerét.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×