Azt tudtuk, hogy az Among Us meghódította az internetet, de nem gondoltuk volna, hogy az IDEI Game Awards gálán díjat is visz haza.

Gyerekek! Emlékeztek arra, amikor 2020-ban egy 2018-as játék vitte el az év játéka díjat? Ráadásul úgy, hogy augusztusig nem is hallottunk róla. Nem? Akkor had meséljem el az Among Us történetét.

Among us

Az Among Us robbanásszerűen lépett be a köztudatba. A 2018-ban kiadott játéka játékosszáma igen alacsony volt, de aztán a semmiből előbukkant a nagy streamerek csatornáin. Ezután az egész már csak történelem. Ahogy az lenni szokott a nézők szép számmal elkezdték letölteni. Mindenki meghívta a barátait, hogy próbálja ki a játékot, hiszen atom PC se kell hozzá, ráadásul telefonon ingyenes. Az őszi szezont uralták az Among Us streamek, ha megnézzük a legnagyobb tartalomgyártók Youtube csatornáit az elmúlt három hónapban javarészt Among Us videókat találunk. Az idei The Game Awards gálán két kategóriában is jelölték és mind a kettőt meg is nyerte a játék.

A legjobb mobilos játék mellett a legjobb multiplayer díjat is hazavitte, ahol olyan címeket utasított maga mögé, mint a COD: Warzone, VALORANT, Fall Guys, vagy az Animal Crossing. A sikersztori valószínűleg itt nem ér véget, hiszen 2021 elején érkezik az új pálya.

Öveket becsatolni és irány néhány Crewmate skalpot beszerezni. 

×