Örülhetnek az Xbox rajongók, ugyanis nemcsak egy legendás Halo karakter érkezett a Fortnite-ba, hanem még egy exkluzív stílust is kapott az Epictől.

Nyílt titokként kezelte már a napokban a Fortnite közösség, hogy az Xbox legendás platformjáról hamarosan a Fortnite-ba vándorol a Halo-sorozat legikonikusabb alakja. Master Chief mától egy rövid ideig elérhető az Item Shopban, minden kiegészítőjével együtt.

 

Ahogy az lenni szokott, már megint egy jópofa bemutató videóval rántotta le az Epic Games a leplet a premierről. Sőt, ahogy az Kratos esetében is történt, ezúttal is feloldhatunk a karakterhez egy exkluzív stílust. Ha bejelentkezünk a Fortnite-ba egy új Xbox Series X gépről, s a gyűjteményünkben csücsül már Master Chief, az Outfithez kaphatunk egy matt fekete variánst. Így jelezhetjük a többi játékosnak, hogy nem csupán Halo rajongók vagyunk, hanem már az újgenerációs konzolok világába is belekóstoltunk.

A Master Chief Bundle 2600 V-Buck ellenében lehet a miénk, de a karaktert már 1500-ért feloldhatjuk. Mellette érkezett még egy tematikus Emote, Glider, valamint Pickaxe is.

 

Ami még érdekesebbé teszi a történetet, hogy Master Chief mellett egy legendás „Blue vs. Red” játékmód is érkezik a Creative módba. Természetesen szintén Halo témában, a nosztalgikus Blood Gulch pályát elhozva a Fortnite világába.

A hivatalos Fortnite Youtube csatorna még kedvcsinálót is készített, amiben maga Ninja is szerepet kapott. Érdekes utalás ez, ugyanis Ninja régen profi Halo játékosként kezdte a karrierjét.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×