Egy év telt el az után, hogy a Riot Games bejelentette a Riot Forge kiadó megalapítását és bemutatták az első projekteket. Ezek közül egy ma visszatérhet!

Egészen pontosan egy évvel ezelőtt, a 2019-es The Game Awards gálán jelentette be a Riot Games, hogy a Riot Forge kiadón keresztül külsős fejlesztőcsapatokkal fognak együtt dolgozni. A Riot Forge lehetőséget ad a kreatív fejlesztőknek arra, hogy a Riottal együtt League of Legends témában gyárthassanak játékokat. Ezek többnyire single player címek lesznek, amik önmagukban szélesíteni fogják a játék mondakörét.

Az egyik ilyen játék egy körökre osztott stratégiai játék, a Ruined King. Nemrégiben kapott egy hivatalos előzetest is a történet, amit már bárki megtekinthet:

 

Ha megtetszett a körítés, akkor a legújabb pletykák szerint már nem kell sokat várni addig, hogy a tényleges játékmenetbe is beletekintsünk. Az éjjel kezdődő The Game Awards gálán ugyanis leránthatják a leplet a játékról, egy évvel a bejelentés után.

 

Mivel a „pletykát” a hivatalos Riot Forge oldal indította el, így elég valószínű, hogy a gálán végre mozgás közben láthatjuk majd a játékot. Ha csak fele annyira érdekes, mint amennyire várjuk, már elégedettek leszünk.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×