Megérkezett a Fortnite Zero Point esemény második játékhete. Az új feladatok ráadásul tényleg vérfrissítésnek érződnek, új irányt vett az Epic.

Az Epic Games visszatért a kreatív, eredeti Fortnite témához. Ezúttal nem licencelt karakterekkel szeretnék elérni a lehető legnagyobb játékosbázist, hanem ismét a saját karakterek kaptak főszerepet. Jones ügynök káoszt teremtett a szigeten, de csak és kizárólag abból a célból, hogy a Galactus által megpiszkált Zero Pointot rendbe szedje.

A több ízben is megújult Fortnite Battle Pass csomagját viszont még mindig a tapasztalati pontok halmozásával farmolhatjuk. Ehhez pedig a legjobb, amit tehetünk, az a küldetések teljesítése. Szerencsére szezonról szezonra egyre több lehetőségünk van XP-hez jutni, de valószínűleg mindig is a heti küldetések lesznek a legjobb forrásai ezeknek.

Minden héten kapunk egy csomag feladatot, amit a legjobb képességeink szerint teljesíthetünk. Van ezek között nehezebb, meg könnyebb is, viszont egy mezei játékost, aki nem öl bele a játékba napi 10-12 órát, egy hétig bőven le tud kötni. Számomra például munka és magánélet mellett pontosan annyi fér bele egy hétbe, hogy ezeket a kiemelet feladatokat teljesítem. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen kisebb célok csak tovább színesítik az élményt.

Megérkezett a második küldetéshét

A Zero Point szezon második játékhete már kezdetét vette, így egy újabb szórás küldetéssel bővült a Fortnite. A korábbi szezonokban hozzászokhattunk már, hogy játékosokat vadászunk és ládákat nyitogatunk, most viszont szakított ezzel a rendszerrel az Epic Games. Most reflektorfénybe kerül a térkép szétzúzása, valamint pár kreatívabb küldetés is napvilágot látott. Úgy fest, tényleg átgondolta az Epic a Marvel-szezon utáni megújulást.

Zero Point Week 2 küldetések:

  • Zúzz szét postaládákat (5)
  • Ásd el a bizonyítékokat Catty Cornerben, vagy Flush Factory-nél(3)
  • Kutass fel autóalkatrészeket (3)
  • Vigyél el egy autót Steamy Stacks-ből Pleasant Parkba (1)
  • Vezess keresztül égő gyűrűkön (1)
  • Keress nyomokat Pleasant Parkban, Holly Hedges-ben, valamint Lazy Lake-nél (3)
  • Törj össze kutyaházakat (3)

Némi segítség a héthez – Squating Dog Fortnite App

Sőt, még egy új Legendary küldetést is kaptunk, ami ezúttal a Legendary fegyverek használatára ösztönöz bennünket. Több szintje is lesz a feladatnak. Először 1500, majd 3000, 4500, 6000 és 7500 sebzést kell velük kiosztanunk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×