Az Activision Blizzard szerint még soha egy PC játék sem fogyott olyan gyorsan, mint a World of Warcraft: Shadowlands kiegészítő.

A Blizzard Entertainment november 23-án jelentette meg a World of Warcraft nyolcadik kiegészítőjét, Shadowlands címmel. A játékosok azóta természetesen azzal foglalkoznak, hogy felfedezzék az új világot, hogy ritka lootot szerezzenek, és a karaktereiket 60-as szintre húzzák. Az Activision Blizzard szerint többen játszák most ezt a kiegészítőt, mint amint a játéknál valaha tapasztaltak. Az MMORPG a kiadó szerint új mérföldkövet, új rekordot ért el.

A World of Warcraft: Shadowlands minden idők leggyorsabban fogyó PC-játéka lett – jelentette be az Activision Blizzard egy sajtóközleményében.

Az első napon világszerte több mint 3,7 millió Shadowlands példány talált gazdára, ezzel felülmúlva a Diablo 3 első napi rekordját. Ugyanakkor ezúttal jóval többen fizettek elő a játékra, mint korábban bármelyik kiegészítő megjelenését követően az elmúlt évtizedben.

Összességében a World of Warcraft összes játékkal töltött ideje majdnem megduplázódott tavaly ugyanezen időszakhoz képest, bár a pontos számokat a sajtóközleményben adták ki. A Blizzard most azt reméli, hogy az érdeklődés tovább fokozódik a következő napokban, hetekben.

A World of Warcraft 2004-ben jelent meg, és azóta a videojáték-ipar és az egész gamer kultúra meghatározó eleme. A játék az évek során nagyon sokat alakult, sőt a Blizzard azt is elismerte, hogy néhány rajongót jobban érdekel a régi játék, így kiadták a World of Warcraft Classicot is.

A most bejelentett számok azt sugallják, hogy a World of Warcraft Shadowlands tovább növelheti a játék népszerűségét és jelenlétét a piacon.

Neked mennyire jön be a Shadowlands?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×