A tolvajok megismételték a Fast and Furious egyik legjobb jelenetét, ám ezúttal a végső cél néhány ingyen PS5.

Mivel a PS5 készletei szinte azonnal ki is ürülnek az üzletbe történő érkezésük után és az online helyzet sem biztatóbb, így hát a vásárlók igen szomorúak és csalódottak is néhanapján. Jelen problémát semmilyen szempontból sem segíti az, hogy most már a szállító kamionokat is kipakolják a tolvajok, nem is akárhogy…

Bár a folyamat úgy néz ki, mintha az egyik kedvenc Halálos Iramban filmünket bámulnánk a kanapéról, ez sajnos a valóság.

Általában ügyesen összehangolva három jármű manőverezik a mozgó szállító körül, hogy végül megkaparinthassák a benne lévő igen értékes árut.

Mondanunk sem kell, hogy ez hihetetlenül kockázatos, egyenesen életveszélyes akció, és igen, még a PlayStation 5 sem ér ennyit. Bőven nem.

A The Sun cikkéből kiderült, hogy ilyen típusú bűncselekmények csak ebben az évben már 27 alkalommal fordultak elő az Egyesült Királyságban. Az ünnepi szezon kezdetével a rendőrség úgy véli, hogy a tolvajok száma még inkább burjánzani kezd majd és tanácsos lenne a szállító cégeknek nagyobb figyelmet fordítaniuk a biztonságra.

Természetesen az ilyen rablásokról nem készült még videó, ám az alábbi 2012-es videó illusztrálja az ilyen eseteket. Nagyjából így kell elképzelni egy teherautó kifosztását menet közben.

 

Nem is tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk, mindenesetre 2020 már nagyon sok igazán „kellemes” meglepetést okozott nekünk és ezeket elnézve bele sem merünk gondolni, mi vár még ránk.

Hogy tetszett ez a csodálatos próbálkozás?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×