A Google Stadia további 8 országban jelent meg, köztük nálunk Magyarországon is hivatalosan bevezetésre került. Már összesen 22 országban van jelen.

A felhőalapú játékszolgáltatások sora egyre csak növekszik, ám sok esetben az ilyen típusú innovációkból rendszerint első körben kimaradunk mi magyarok. Jó hír azonban, hogy a Google Stadia most bővítette azon országok listáját, ahol elérhető a szolgáltatás.

A Stadia további nyolc országban jelent meg Európában: Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szlovákiában és Svájcban.

Ezzel egyébként már 22-re nőtt az országok listája, ahol a gamerek élvezhetik a Google Stadia előnyeit. A Google ugyanakkor megjegyzi, hogy a bevezetés igénybe vesz néhány órát attól függően, hogy ki hol lakik, így senki ne lepődjön meg, ha az első napon nem mindenhol stabil a rendszer.

A vállalat azt is megjegyzi, hogy ezekben az országokban bárki regisztrálhat, aki rendelkezik Gmail-fiókkal (és megfelelő sávszélességgel), ezzel ingyenes hozzáférést szerezve a Destiny 2-höz és a Super Bomberman R Online-hoz. A Stadia Pro tagság havi 9,99 euróért vehető igénybe, az ingyenes első hónapot követően.

Nem mellesleg a Cyberpunk 2077 is elérhető lesz a szolgáltatásban. 

A Google nemrég bejelentette, hogy hamarosan megkezdi a Stadia böngészős verziójának bevezetését az iOS rendszeren. Az biztos, hogy a Google Stadia jó megoldás lehet azoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő hardverrel egy-egy játék futtatásához, nem beszélve arról, hogy rengeteg cím elérhető egy fix havidíjért. Persze, hogy a Stadia rendszere mennyire nyújt megfelelő élményt, az rendkívül változó és rengeteg tényezőtől függ.

Mivel az első hónap ingyenes, azt gondolom, mindenkinek érdemes kipróbálni.

Regisztrálni a Google Stadia oldalán lehet.

Te kipróbálod?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

×