Kellemetlen hiba.

Manapság sajnos az, hogy valami drága, egyáltalán nem garancia a jó minőségre sem. Hiába kérnek el súlyos százezreket az iPhone-okért, valahogy mindig becsúszik valami hiba. Ami az iPhone 4-nek a térerőprobléma, az most az iPhone 11-nek a kijelzőproblémájával ér fel.

Az Apple ugyanis elismerte, hogy az iPhone 11-esek kijelzői képesek mindenféle előjel nélkül behalni. Ilyenkor a képernyőn bármit csinálhatunk, egyszerűen nem jegyzi a mozdulatainkat a rendszer. Az Apple vizsgálatai szerint a kijelzőmodul hibásodik meg ezekben az esetekben, épp ezért úgy döntött a gyártó, hogy egységesen cseréli azoknak, akik 2019 novembere és 2020 májusa között vásárolták a készülékeiket.

Az Apple ugyanakkor azt is megemlítette, hogy „csupán nagyon alacsony számú meghibásodásról van szó”, ennek megfelelően elvileg nem olyan gyakori a hiba. Ennek tükrében nem igazán értjük, hogy miért verték ilyen nagy dobra az esetet, amikor szépen csendben az egy éves garanciaidőn belül is cserélhették volna az érintett modelleket. Külön létrehoztak egy weboldalt is, ahol a hibát észlelők bejelenthetik a kérelmüket a szériaszám beírását követően.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×