A Hi-Rez Studios az Epic Games és a First Watch Games közreműködésével idén piacra dobta a Rogue Company című legújabb lövöldéjét.

A Hi-Rez Studios az Epic Games és a First Watch Games közreműködésével idén piacra dobta a Rogue Company című legújabb lövöldéjét. Ebben a játékban külső nézetből irányíthatjuk karakterünket és négy a négy ellen küzdhetünk meg a győzelemért egy arénán belül. Pörgős, könnyedén megtanulható akciójáték, épp ezért nem meglepő, hogy sokan kezdtek bele a megtanulásába. Azon sem lepődnénk meg, ha hosszútávon esport játékot akarnának belőle csiholni.

Valószínűleg ezért is rendezett a Twitch egy 25 ezer dolláros tornát a játékból a héten. Még magyar csapatot is delegáltak, amibe CuCu, Deadfox, bLYYY és bAVAZ1 kapott helyet. A gárda egy héten keresztül edzett a szóban forgó Twitch Rivals megmérettetésre, az éles bevetés pedig tegnap este történt meg.

 

Vége a versenynek.
3 win, 2 lose lett a végeredmény, amivel a 3. helyet sikerült megszereznünk, aminek a jutalma:…

Közzétette: bAVAZ1 – 2020. december 3., csütörtök

A srácok összesen három győzelmet szereztek és kétszer kikaptak, ami összesítésben a dobogó harmadik fokára volt elegendő. Tekintve, hogy voltak olyan indulók, akik a játék megjelenése óta játszanak, ez egy kiváló teljesítmény. Arról nem is beszélve, hogy szép kis összeget tehettek zsebre a „TeambLYYYPLAYS” 4200 dollárt, vagyis megközelítőleg 1,2 millió forintot nyertek.

A srácok visszajelzései alapján egy jó hangulatú tornán sikerült átlagon felülit teljesíteniük, de a legtöbben úgy gondolták, hogy több volt ebben a keretben. Reméljük, hogy még lesz lehetőségük bizonyítani, mi mindenesetre nagyon gratulálunk a jó szereplésükhöz!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×