Egy eddig ismeretlen boostot láthattunk a CSGO idei elődöntőjén.

Az esemény egy csoportjának elődöntőjében a Complexity újabb trükköt fedezett fel a FaZe ellen. A csapat háromfős boostot használt a Nuke mapon, amely lehetővé tette a terroristák számára, hogy rálássanak a Heaven pozira, ami általában pedig csak az A sitera való közvetlen belépéssel lehetséges.

A 13. fordulóban, miközben a Complexity a T-oldalon volt, K0nfig és a RUSH felboostolták Poizont a tetőtéri ajtó melletti korláton. Ez lehetővé tette AWPer számára, hogy a tetőablakon át rákukkanthasson a Heavenre.

 

Remélhetőleg a Valve minél gyorsabban kijavítja ezt a problémát, figyelembe véve azt, hogy ennek hatalmas következményei vannak a Nuke CT oldalára való tekintettel.

A játékosok a kör kezdetén már nem használhatják ki biztonságosan a Heavent, hogy bevédjék az A bombsite-ot. Ha mégis megteszik, azzal jó eséllyel meg is ölhetik őket egy szempillantás alatt.

Már régebben is volt hasonló eseményekre példa. A Fnatic és az LDLC közötti DreamHack Winter 2014 negyeddöntőben olofmeistert a csapattársai felboostolták, így a térkép körülbelül egészét belátta…

Ezt a problémát a Valve anno illegálisnak minősítette és villámgyorsan ki is javította.

Számodra melyik volt eddig a legidegőrlőbb bug amivel a CSGO alatt találkoztál?

×