Travis Scott lett a második előadó, aki saját, animációkkal és effektekkel ellátott koncertet adhatott a Fortnite-ban. Jól is keresett vele.

Pár napja több millió emberrel karöltve legyőzhettük a Marvel univerzum egyik legrettegettebb karakterét, Galactust a Fortnite-ban. Ezen az eseményen rekord mennyiségű játékos vett részt. Több, mint 15 millióan csatlakoztak fel a híres Battle Royale szerverére, hogy végigéljék a küzdelmet.

Ez természetesen hatalmas sikernek minősül, ám a Fortnite fejlesztői hozzá vannak szokva, hogy hatalmasat aratnak a játékbeli eseményeikkel. A korábbi rekordtartó Travis Scott koncertje volt, ami közel 12 és fél millió embert érdekelt világszerte.

Ez volt az a koncert, ahol Travis hatalmas virtuális kolosszussá változott. A teljes eseményt itt nézhetitek végig:

 

Nos, mint kiderült, nem csak a játékosok örülhettek. A Forbes értesülései szerint a rapper ezzel a néhány perces koncertjével

legalább 20 millió dollárt, vagyis közel 6 milliárd forintot kaszált.

Persze ez a szám bruttó összeg, ebből még le kell, hogy jöjjön az adó. Bár még így is valószínűleg több generáció eléldegélne abból a pénzből, amit az előadó keresett.

Nem ez volt egyébként az első nagyszabású Fortnite koncert, még a Chapter 1 során Marshmello mozgatta meg a játékosokat a videojátékok történetében először, élőben.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×