Úgy tűnik, az első évad indulásával valóban rengeteg friss tartalom kerül be a Call of Duty: Black Ops Cold War világába. Köztük új játékmódok is.

Annak ellenére, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War csak néhány hete jelent meg, a Treyarch folyamatosan igyekszik fenntartani az érdeklődést a játék iránt. Néhány napja megjelent egy új map, a Nuketown, közben pedig a fejlesztők folyamatosan dolgoznak az új tartalmakon.

Most egy új játékmód, a Dropkick szivárgott ki a megjelenés előtt.

A korábbi CoD játékokhoz hasonlóan, a Treyarch is arra készül, hogy legalább egy évig folyamatos újdonságokkal bővítse a játékot. Az első évad egyre csak közeleg, így az sem meglepő, hogy az adatbányászok friss infókra bukkannak.

Dropkick

Az új játékmód tulajdonképpen egy véletlennek köszönhetően került napvilágra, egy betöltő képernyő ugyanis váratlanul leleplezte. Természetesen a képen a Treyarch leírása is elolvasható a játékmódról.

„Ha meghalsz, miközben a csapatod elfoglalta a pontot, addig nem fogsz újjáéledni, míg a „carrier” meg nem hal. Nyerj hozzáférést az indító kódokhoz, miközben elfoglalod a pontot a Dropkickben, hogy telepíts egy hatalmas nukleáris bombát és elérd a győzelmet.”

Jól látszik, hogy a játékmód leginkább a csapatjátékra és a csapaton belüli szerepekre épít majd. Valószínűleg nem lesz rövid a mód játékmenete, és különleges szabályok lesznek érvényesek. Valószínűleg hasonlóra lehet számítani, mint a Sabotage.

Tekintettel arra, hogy a játék a 80-as években játszódik, nem meglepő, hogy több olyan játékmódot kapunk, ami az atombombák körül forog. A Dropkick valószínűleg szintén ehhez ad hozzá még több izgalmat.

Mikor lesz elérhető?

Természetesen mivel kiszivárgott képekről van szó, nehéz megjósolni, hogy mikor kerül be a játékba a Dropkick. Azt viszont tudjuk, hogy december 10-én indul a játék első évada, ami a Warzone tartalmait is frissíti majd. Nem lepődnénk meg tehát, hogyha az új játékmód szintén ekkor érkezne.

Szerinted milyen lesz a Dropkick játékmód?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×