A win az win, még akkor is, ha akkor nyered meg a meccset, ha már látszólag meghaltál. Egy streamerrel ez történt nem is olyan rég.

Vannak olyan Warzone meccsek, amikor az ember mindent megtesz, odafigyel, koncentrál, taktikázik, mégis egy váratlan pillanatban meghal. Néha viszont van akkora szerencsénk, hogy jól jövünk ki minden szituációból és a kitartásunk gyümölcse a győzelem lesz. Néha pedig látszólag meghalunk és akkor is győzünk? Mi?! Durva, de ez történt most valakivel.

Its_Iron szinte meghalt, mégis megnyerte a meccset.

A játék utolsó köreiben Its_Iron 1v1 szituációban maradt, és egy teherautóval járkált körbe, amikor az ellenség légicsapást küldött rá és knockolta. A streamer becsületesen ismerte el a vereséget, ám a meccsnek nem volt vége.

Mivel Its_Ironnak volt Self-Revive Kitje, technikailag még mindig benne volt a játékban. Látszólag egyszerre haltak meg, de az Air Strike a szerver szerint előbb vitte el az ellenfelet, így halála előtt Its_Iron győzött.

Mit jelent ez? Azt, hogy a Warzone egy olyan játék, amit nem lehet feladni. Igen, tudom, hogy a rengeteg kemper, meg csaló elveszi az ember kedvét, de ez a játék annyiféle lehetőséget kínál a harcra, a taktikára, hogy a legkilátástalanabb helyzeteket is vissza lehet hozni.

Itt az történt, hogy a játék lehetőségei tették lehetővé, hogy egy vesztett helyzetből emberünk győztesen jött ki. Na meg persze óriási szerencséje is volt. Látszólag mindennek vége volt, de mégsem.  Its_Iron eleinte nem is tudta, hogy mi történt, míg a chaten meg nem látta, hogy azt írják, nyert.

Ez volt egyébként Its_Iron 2470. győzelme a Warzone-ban. Te is hoztál már vissza látszólag necces szituációt?

https://leet.hu/black-friday/

×