Elérkeztünk a hivatalos Black Friday napjához, amit az EA Sports is erőteljesen megnyomott. Az aktuális Team of the Week csapat mellé érkezett egy „Best of” keret is.

Elérkeztünk a hivatalos Black Friday napjához, amit az EA Sports is erőteljesen megnyomott. Az aktuális Team of the Week csapat mellé érkezett egy „Best of” keret is, akiket szintén megtalálhatnak a csomagbontogató játékosok egy limitált ideig. A listát is leközölte a kiadó, többek között Twitteren is jelezték, hogy kikre lehet vadászni:

A Black Friday viszont nem fogja megállítani az EA Sports-ot abban, hogy egy teljesen új promócióval környékezzék meg a felhasználókat. Mivel péntek van, így az esti órákban további speciális lapra lehet majd számítani a csomagokban. Ezeket pedig már valamilyen úton-módon el is kezdte reklámozni a kiadó:

Pár órán belül megérkezik pár Record Breaker kártya, amik korábbi jelesebb alkalmakat idéznek majd fel. A közösség természetesen azonnal ráfeküdt a szálak kibogozására. Egy-két játékos biztosabbnak tűnik, ám egyedül az utolsó, brazil nemzetiségű lap fog ki a legtöbbeken.

Íme pár tipp balról jobbra haladva:

  • Ribéry
  • Buffon
  • Sancho (Bellingham)
  • Falcao
  • Vinícius Jr. (?)

Szerencsére hamarosan lekerül a lepel az új lapokról, komoly kereset lesz a Lightning Roundokban felbukkanó akciókra.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×