A GTA Online rajongói nagyon várják az új heist frissítést, annak előzetesében pedig érdekes felfedezést tettek. GTA 6 utalás?

Igen, tudjuk, hogy nagyjából havonta jön valamilyen GTA 6 pletyka, szivárgás és összeesküvés elmélet. Amit viszont most találtak a rajongók, az

sokkal érdekesebb és misztikusabb, mint eddig bármi.

Nemrég a Rockstar bejelentette, hogy tovább frissíti a GTA Online tartalmait, új helyszínnel, új küldetésekkel. A Cayo Perico heisthez pedig egy kedvcsináló előzetest is készítettek, mely megjelent a Youtube-on is.

 

Az előzetesben ugyanakkor váratlanul megjelennek zöld színű biztonsági kamerás felvételek is, melyek egyikén egy koordináta található: „38.527A N; 79,6129A W.”

Természetesen a rajongók kíváncsiak voltak, hogy vajon mi történik, ha a Google térkép segítségével rákeresnek a koordinátákra. Amit végül találtak, az vagy szándékos és a Rockstar így akar játszani a rajongókkal, vagy egy hihetetlen nagy véletlen. Ha viszont szándékos, akkor ez az első hivatalos Rockstar utalás a GTA 6-ra.

A koordináták ugyanis egy olyan helyet jelölnek, melyből kiolvasható a 6-os római számokkal. VI.

 

Sajnos egyelőre tényleg nem lehet tudni, hogy a Rockstar így akarja ugratni a rajongókat, vagy valóban egy easter egget, egy utalást rejtettek el az előzetesben. Valószínűleg jól tudják, hogy a rajongók minden előzetest kielemeznek, és talán nem lehet véletlen, hogy pont egy hatosra mutatnak azok a koordináták.

Ennek ellenére persze csak reménykedhetünk, hogy egyre közelebb vagyunk valamilyen hivatalos bejelentéshez.

Szerinted mire utal a fenti jel?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×