A Nuketown végre visszatér a Call of Duty: Black Ops Cold Warban, még az első évad indulása előtt. Mutatjuk, mikortól játszhatsz pontosan.

A jól ismert klasszikus pálya, a Nuketown a Black Ops Cold Warban Nuketown ’84 néven tér vissza. Ez a klasszikus map új változata, persze az 1980-as évek hangulatával. Ezzel együtt ez a játék első új pályája a megjelenés óta, ami még az első évad indulása előtt érkezik. A Treyarch ezzel Double XP időszakot is indít, illetve a Nuketown 24/7-ként indul, szóval nagyon izgalmas hét vár a Cold War játékosokra.

Mikor játszhatsz Nuketownon a Cold Warban?

A Nuketown egészen pontosan november 24-én (ma), magyar idő szerint este 7 órától lesz elérhető minden platformon. A multiplayer játékmódok között Nuketown 24/7-ként találjátok majd meg.

Ekkor aktiválódik a Dupla XP és Dupla Weapon XP időszak is, mely november 30-ig tart. Vagyis közel egy hétig lesz dupla XP időszak, ami nem semmi.

Nuketown Weapon Bundle?

Ha ez nem lenne elég, egy Nuketown csomagot is kínál a Treyarch a pálya megjelenésének megünneplése alkalmából. Ráadásul ezt ingyen lehet igényelni. Mindössze annyit kell tenned, hogy december 3-ig bejelentkezel a játékba. A csomag tartalmaz egy Last Stop Shotgun blueprintet, hat fegyver charmot, egy matricát, egy emblémát és egy calling cardot.

Korábban kiszivárgott egy gameplay is, szóval erre számíthatsz:

Leaked Gameplay Of the Nuketown 84 EE from r/blackopscoldwar

Te már felkészültél Nuketown érkezésére?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×