Bár a valóságban még nem jelent meg, aki a Sims 4 világában él, már pörgetheti a játékot, természetesen egy kedves modnak köszönhetően.

Sokak számára a The Sims 4 egyfajta módja annak, hogy átélje például a koronavírusa nélküli világot. Az életszimulátor most olyan helyzetbe hozta karaktereit, amire mi a valóságban régóta várunk. Egy mod most elhozta a Cyberpunk 2077-et a karakterek számára, akik már most átélhetik azt, amire a valóságban még került sor.

A The Sims 4 világában a karakterek már játszhatják a Cyberpunk 2077-et.

A SimmerWellPupper által készített Better Computer Games mod lehetővé teszi, hogy a karakterek a játékban olyan címekkel játszhassanak, mint a Cyberpunk 2077, a Forza Horizon 4, a GTA V, a League of Legends, a Monster Hunter: World, a Persona 4 Golden és a Sekiro: Shadows Die Twice. A Cyberpunk 2077 megjelenése pedig egy jó példa arra, hogy már egy játékban is jobb helyzetben vannak a karakterek, mint mi a valóságban.

Viccet félretéve, a mod természetesen valódi gameplay videókat tartalmaz a játékokból, amelyek a játékon belüli PC-ken láthatók és hallhatók. Ami a Cyberpunk 2077 felvételeket illeti, úgy tűnik, hogy különféle játékelőzetesekből származnak.

Persze nekünk sem kell már sokat várunk arra, hogy pörgessük a címet, hiszen a Cyberpunk 2077 úgy tűnik, hogy december 10-én végre tényleg megjelenik. Legalábbis reméljük!

Téged még izgat a játék?

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×