Friss hírek szerint előfordulhat, hogy még 2021 márciusáig kell várnunk arra, hogy hozzájussunk az Xbox új konzoljaihoz, ha nem rendeltünk elő.

Ha valaki most a megjelenéskor nem jutott hozzá hőn áhított Xbox Seires X konzoljához előrendelőként, akkor valószínűleg még jó sokat kell várnia arra, hogy lehetősége legyen a vásárlásra. A legfrissebb hírek szerint,

még legalább fél évet kell várni a Microsoft új konzoljának friss készletére.

A Jefferies Interactive Entertainment legutóbbi virtuális konferenciáján Tim Stuart, az Xbox CFO egy interjú során elmondta:

„Azt hiszem, a készlethiány még jó sokáig érezhető lesz, még akkor is, amikor belépünk az ünnepek utáni negyedévbe, vagyis a Microsoft Q3-ba. Nagyobb a kereslet, mint a kínálatunk, amiért elnézést kérünk. Azt hiszem, néhány hónapig olyan világban fogunk élni, hogy sokkal több Xbox-ra lesz igény, mint amennyit kínálni tudunk” – mondta.

„Amikor eljutunk majd a negyedik negyedévhez, addigra az ellátási láncunk eljut oda, hogy gőzerővel feltöltsük a készleteket a jövő nyár előtti hónapokban” – tette hozzá.

Sajnos ez akár azt is jelentheti, hogy a világ nagy részén még legalább 6 hónapot kell arra várni, hogy besétálva a boltokba új Xbox Series X konzolt vehetünk. Valószínűleg ugyanez érvényes a PlayStation 5 esetében is.

Neked van már új konzolod?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×