Egy friss hír szerint a mumbai GameEon játékfejlesztő egy nyílt világú játékon dolgozik, aminek alapja a Vice City. Csak épp Indiában játszódik.

A Moneycontrol friss híre szerint a mumbai GameEon játékfejlesztő cég már elkezdett dolgozni egy nyílt világú játék fejlesztésén, amelyet olyan klasszikusok ihlettek, mint a GTA Vice City. A fejlesztőcég több mint 30 játékkal rendelkezik a Google Play-en, címeiket összesen több mint 100 millió alkalommal töltötték le.

Ez lesz azonban a GameEon első PC-s játékprojektje.

A GTA Vice City volt a sorozat egyik legkedveltebb címe, a játékmechanikának és az élvezetes történetnek köszönhetően, ami egyébként Indiában is óriási rajongótáborral rendelkezik. A Rockstar Games játéka 2012-ben jelent meg, ám azóta is sokak számára jelent inspirációt.

Ezért a GameEon úgy döntött, hogy a soron következő címét Mumbai Gullies névre kereszteli, a játékban pedig egy városban lehet küldetéseket teljesíteni, egy összefüggő történet során. A Mumbai Gullies elsősorban történetre összpontosító single-player játék lesz, hasonlóan a legtöbb GTA-címhez. Nikhil Malankar, a GameEon alapítója azonban a játékosok visszajelzéseitől függően nyitva hagyja a többjátékos verzió lehetőségét. Elvileg a játék már 5 éve fejlesztés alatt áll.

„Olyan játékot szerettünk volna, ami a mi városunkban játszódik, akárcsak a GTA Vice City” – mondta Nikhil Malankar.

Bár egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a játék, a hír szerint valószínűleg még 2 évet kell rá várni. Ha elkészül, kvázi olyan lesz, mint egy GTA, ami Indiában, Mumbaiban játszódik.

Milyen jó lenne, ha Magyarországon is lenne egy játékfejlesztő cég, ami olyan GTA-szerű játékot készít, melyben Budapesten kalandozhatunk.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×