A Black Ops Cold War leaderboard miatt összeomlik és kicrashel a játék. De akkor hogy lehet megnézni a statokat?

Sok játékos számára a ranglisták hihetetlenül fontosak az olyan játékokban, mint a Call of Duty: Black Ops Cold War. Ezen pontosan látni lehet, hogy ki hogy áll a ranglistában, melyik barátunk milyen szinten áll, össze lehet hasonlítani a statisztikákat. Legalábbis akkor, ha rendeltetésszerűen működik, és nem omlik össze a játék miatta, mint azt a Cold War játékosai tapasztalták.

Egyes játékosok szerint a leaderboard hibásan működik, néha egyáltalán nem jelenik meg rajta semmi, néha pedig a játék összeomlását is okozhatja, ha belépünk.

A hibát valószínűleg a fejlesztők hamarosan javítani fogják, ám tulajdonképpen van rá egy-egy alternatív mód, hogy megnézzük a statisztikákat.

Hogy nézhetjük meg akkor a ranglistát?

Természetesen vannak olyan megoldások, melyek segítenek utánanézni a fontos statoknak. Az egyik a Call of Duty Companion mobilalkalmazás, amelybe bejelentkezve az Activision fiókkal megnézhetünk minden adatot. Itt a Cold War játékától függetlenül lehet nyomon követni a leaderboardot.

Ezen kívül használható a Tracker Network oldal, mely több adatot összesít, több játékban is, beleértve a Black Ops Cold War-t. Csak annyit kell tenned, hogy beírod az Activision azonosítódat, és egy csomó statisztikát jelenít meg a rendszer.

Ezek tehát megoldást jelenthetnek addig, míg a játékban nem érthető el a ranglista anélkül, hogy tönkre tenné a játékot.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×