Úgy tűnik, hogy a Valhalla nagyon jó dobás volt a Ubisoft részéről, hiszen a valaha megjelent lekelendőbb PC-játék lett a kiadónál.

Nemrég írtunk róla, hogy sok év után először az Egyesült Királyságban a megjelenést követő első héten az Assassin’s Creed Valhalla kelendőbb volt a játékosok körében, mint a Call of Duty új része. Most az is kiderült, hogy a Ubisoft eddig kiadott játékai közt is kiemelt eredményt ért el a cím az eladásokat tekintve.  Az Assassin’s Creed Valhalla a sorozat történetének legnagyobb első hetét hozta össze.

A Valhalla a Ubisoft történetének legnépszerűbb PC-játéka lett.

Mindezt persze annak ellenére, hogy csak az Epic Games Store-ban és a Ubisoft saját platformján érhető el, a Steamen nem.

 

„Az Assassin’s Creed Valhallából az első héten több példány fogyott, mint bármelyik más Assassin’s Creed játékból, ugyanebben az időszakban” – áll az Ubisoft sajtóközleményében.

„Az Assassin’s Creed Valhalla egyúttal a legkelendőbb Ubisoft PC-s megjelenés lett, és rekordvezető a Ubisoft Store-ban.”

Egyelőre sajnos azonban a Ubisoft pontos számadatokat nem adott meg, de ez csak idő kérdése. A Ubisoft viszont azt is elárulta, hogy Valhalla első napi játékosszáma kétszer annyi volt, mint az Odyssey esetében.

Ha még nem láttad, kukkantsd meg Valhalla tesztünket, ha még nem tudtad eldönteni, hogy beruházz-e a játékra.

Egy genderfluid viking története – Assassin’s Creed Valhalla teszt

×