Nem mindennapi lehetőség.

Valószínűleg senkinek sem újdonság, hogy mekkora hiány is van az Nvidia 2. generációs RTX-eiből, de ez nem is fog változni a közeljövőben, ugyanis az Nvidia szerint csupán jövőre oldódnak meg a gyártási nehézségeik. A webshopos kollégáktól korábban megtudtuk, hogy hetente csupán pár RTX érkezik az országba, épp ezért örültünk, amikor elárulták, hogy ezúttal nekünk is sikerült szert tennünk pár darabra.

Egész pontosan az Nvidia féle GeForce RTX 3070 Founders Editionökről van szó, ami egyébként nem túl gyakori Magyarországon, köszönhetően annak, hogy az Nvidia oldaláról nem lehet közvetlenül Magyarországra rendelni a termékeket.

Sajnos összesen 4 darab kártyát sikerült betáraznunk, a jelenlegi helyzetben pedig nem is várható újabb szállítmány az elkövetkezendő hetekben.

Az ajánlatot erre találjátok.

Nem mellesleg a konkurens hazai webáruházakban 300 ezer forinttól indulnak az egyedi hűtéssel rendelkező példányok, a minőségibb hűtővel szerelt darabok pedig már 350 ezer forint környékén járnak. Ehhez képest igyekeztünk kedvező árat biztosítani a jelenlegi nehéz helyzetben.

Ezt olvastad már?

Megérkeztek a tesztek – Ilyen erős az RTX 3070

×