Újabb játékost farmolhatunk ki, akinek esélye van a fejlődésre. A Lazio argentin csatára, Joaquín Correa az eheti RTTF objective játékos.

Tegnap este megérkezett az RTTF promóció második csapata. A különlegesség ezúttal az volt, hogy nem a BL, hanem az EL csapatok közül is kaptunk új játékosokat. Összesen 10 új lappal gazdagodtunk melyet a csomagokból nyithatunk ki. Rajtuk kívül egy újabb objective játékost kaptunk. A Lazio csatára, Joaquín Correa megszerezhető ezúttal.

A kiváltásához megint az RTTF Classic Friendly módot kell elővennünk, és picit egyszerűbbek a feladatok, mind Koundé esetében.

  • Through Talent – Adj 3 gólpasszt, Serie A játékosokkal Trough Ball használatával Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább nyolc Serie A játékossal a kezdődben.
  • Serie A Scoring – Rúgj gólt 6 különböző mérkőzésen, Serie A játékossal Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább nyolc Serie A játékossal a kezdődben.
  • Setup in Serie A – Adj 10 gólpasszt Serie A játékosokkal Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább nyolc Serie A játékossal a kezdődben.
  • Work to Win – Nyerj meg 4 mérkőzést Live FUT Friendly: RTTF Classic módban, legalább nyolc Serie A játékossal a kezdődben.

A feladatok nem nehezek, és egy 84-es lapot kapunk cserébe. A játékos jövő hét péntekig megszerezhető. Hamarosan véget ér az első szezon, így igyekezzetek minden olyan objectivet megcsinálni, ami eltűnhet.

Te beépíted Correa lapját?

×