Úgy tűnik, nem igazán megy jól a Marvel’s Avengers játék szekere, a játékosbázis jelentős részét már elvesztették, legalábbis PC-n.

A Marvel’s Avengers játék megítélése már annak megjelenése előtt is vegyes volt: volt, aki nagyon várta, volt aki nem igazán tudta hova tenni magában. A Square Enix a bejelentést követően nagyon sok ígérettel állt elő, évekig tartó multiplayer élményt kínáltak a játékosoknak.

A megjelenés óta azonban a Marvel’s Avengers elvesztette a játékosok 96 százalékát.

A Steam Charts adatai szerint a PC-s Marvel’s Avengers játékosok a múlt hétvégén maximum 1190-en voltak online. Ez a szám pedig 96 százalékkal kevesebb, mint mikor a játék debütált a Steamen szeptemberben. Az elemzés szerint az elmúlt 30 napban átlag 972 játékos pörgette a címet.

Az aktív játékosok száma valószínűleg hozzáadna ehhez, ha belevennénk a konzolt is, azonban a játékos számának drasztikus csökkenése látható. Sokak szerint nem kétséges az sem, hogy a játék iránti érdeklődés tovább csökken majd minden platformon.

A SuperData adatai szerint egyébként szeptemberben a Marvel’s Avengers-ből 2,2 millió digitális példány fogyott PS4-en, Xbox One-on és PC-n. Az Avengers lett a harmadik legjobban eladott konzoljáték a hónapban.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a játékosokat hosszútávon nem nyűgözte le az eredmény. Szerinted lesz még esélye a Bosszúállóknak felemelkedni?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×