Egy kéz nélkül született brit férfi egy valódi Metal Gear Solid kart kapott az Open Bionics és a Konami együttműködésének köszönhetően.

A 2015-ös Metal Gear Solid V: The Phantom Pain rajongói bizonyára jól ismerik Venom Snake bionikus karját, amit azután kapott, hogy a karakter elvesztette végtagját a kampány nyitópillanataiban. Snake bionikus karján James Bond-szerű kütyük voltak, és többek között képes volt ellenséget elkábítani távolról is. Természetesen ilyeneket nem tud, de

Daniel Melville most a The Phantom Pain-ben látható kar alapján készült protézist kapott.

 

Ez tulajdonképpen az Open Bionics „Hero Arm” nevű protézise, ami most Metal Gear külsőt kapott. A jobb keze nélkül született 29 éves Daniel Melville több mint három éve használja a Hero Armot, és ő az első, aki megkapta az új Metal Gear Solid dizájnt. Melville egyébként nagy rajongója is a Metal Gear Solid sorozatnak.

„Nagyon szeretem a Metal Gear Solid-ot, és hogy Snake karja a való életben rajtam lehet, az egyszerűen őrület” – mondta.

 

A kar egyébként a Konamival együttműködésben kapta meg ezt a dizájnt és az Open Bionics bárki számára elérhetővé teszi.

„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy együttműködhetünk a robotika élvonalában álló Open Bionics-szal” – mondta Takayuki Kubo, a Konami Digital Entertainment elnöke.

A Metal Gear Solid „Venom Snake” karok itt előrendelhetők.

Neked hogy tetszik?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×