A C4 rögzítése egy drónhoz vidám taktikává vált a Warzone játékosai közt. Most az Infinity Ward egyetlen eszközbe egyesítette a két tárgyat.

Aki sokat játszik a Warzone-nal, jól tudja, hogy egyes játékosok körében milyen népszerű taktika a drónra illesztett C4. Sajnos azonban ez a taktika nem mindig sikerült megfelelően, így az Infinity Ward úgy döntött, besegít egy kicsit.

Már tesztelés alatt áll a drón és a C4 egyesített változata, a Bomb Drone.

Mivel a C4 rögzítése a Recon Drone-hoz mindig nehézkes volt, a Bomb Drone killstreak megkönnyíti ezt.

Hol lehet Bomb Drone-t találni?

A Warzone Reddit oldalán egy olyan bejegyzést találni, melyben a játékos Bomb Drone-t talált. A drón egy piros kulcskártyával nyitható bunkerben volt, a training módban. A rossz hír tehát, hogy az eszköz egyelőre csak a traning módban, vagy a privát meccsekben használható. Valószínűleg az Infinity Ward most teszteli az eszközt, és hamarosan bekerül a többi játékmódba is.

 

Nagyon jó látni, hogy a fejlesztők a játékosok ötlete nyomán vezetnek be egy új eszközt. A Bomb Drone egyébként nem az egyetlen új eszköz a Warzone-ban. Megjött a népszerű RCXD is, amelyet az új „Detection” küldi teljesítésével lehet megszerezni Verdanskban.

Fontos megjegyezni, hogy eszközök megjelenését nem írták le a hivatalos Patch Notes-ban, ezek tehát titkos frissítések, melyeket a játékosok fedeztek fel. Jó kis meglepetés, az biztos.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×