A LoL legújabb javítása számos bugot céloz meg, ami a 10.23-ba került, beleértve Zoe teleport shardját és Ashe passzívját.

A Riot ezen a héten hatalmas előszezonbeli patch-et vezetett be a League of Legends-be, de úgy tűnik, néhány bug átcsúszhatott.

Mark “Scruffy” Yetter felvázolta a mai gyorsjavítást, amelynek meg kell oldania néhány bosszantó hibát. A fejlesztő azt is elmondta, hogy vannak egyensúlybeli változások a láthatáron.

Vladimir Tides of Blood (E) -jének cooldownja például ezentúl azonnal startol miután castoltuk. Ashe crit passzívja pedig  már nem duplázza meg a Guinsoo’s Rageblade on-hit képességét, illetve Frost passzívja pluszban damageli az enemyt. Ha ezt párosítod a Rageblade Wraith passzívjával, a Frost Archer kivégzi az ellenséget az összes elért sebzéssel.

Az egyik különösen nevetséges bug lehetővé tette Zoe számára, hogy extra teleport shardokat hozzon létre a földön. Ezt is  javították a mai mini-frissítésben.

Egyéb javítások közé tartozik még a Jungler itemek eladásával kapcsolatos probléma fixálása, a Riftmaker és az Elder Dragon közötti rekurzív interakciók, továbbá a Bramble Vest és a Thornmail által biztosított Grievous Wounds passzív a viselő halála után is működni fog.

Garen E-jének crit sebzése is korrigálásra került.

Ilyen nagy javítással valószínűleg még több hiba fog megjelenni. A Riot visszajelzéseket fogad a közösségtől, és minél hamarabb megoldja azokat a problémákat, amelyek befolyásolják a játékot.

Te tapasztaltál valami problémát a patch óta?

×