Ha az európai profi League of Legends érát nézzük, akkor Perkz kérdés nélkül a legnagyobb sztárnak számít. A horvát kiválóság MSI-t is nyert.

Ha az európai profi League of Legends érát nézzük, akkor Luka „Perkz” Perković kérdés nélkül a legnagyobb sztárnak számít. A horvát kiválóság MSI-t is nyert a G2 Esports játékosaként, valamint jelenleg az ő „vitrinjében” található a legtöbb bajnoki trófea a régióban. Játszott már világbajnoki döntőt is, s az elmúlt három évben zsinórban az összes alkalommal Worlds elődöntős volt. Most viszont úgy tűnik, hogy komoly váltásra készül.

https://twitter.com/CarlosR/status/1327209220001959936

 

Ugyan nyáron még arról csiripeltek a madarak, hogy a nagysikerű gárda együtt marad 2021-ben is. Ám most, hogy lecsengett a világbajnokság és elindult az előszezon, már más a leányzó fekvése. Egyre több forrásból hallani, hogy Perkz elhagyhatja szeretett klubját, aminek jelenleg kapitánya, s amit a semmiből futtatott fel a legdominánsabb európai csapat pozíciójába.

Eleinte arról lehetett hallani, hogy a nagy rivális Fnatic vinné a horvátot, ám ez már csak a klubszeretete miatt is megkérdőjelezhető volt.

Most viszont már arról szól a fáma, hogy Észak-Amerikába költözhet.

Az ESPN újságírója, Jacob Wolf úgy tudja, hogy a G2 Esports és a Cloud 9 már jó ideje egyeztet az átigazolásról szóban, s még sosem voltak ennyire közel ahhoz, hogy kezet is fogjanak rá. Hivatalosan még nem lehet semmi ilyesmit intézni, ugyanis az átigazolási szezon csak november 16-án indul, így a klubok és játékosok addig csak tárgyalhatnak.

Pár napon belül tehát elindul a káosz az esport piacon, s végre kiderül, hogy Perkz végül marad-e, vagy sem. Egy biztos, a G2 rajongóknak fel kell készülniük arra, hogy kedvencük 2015 után először, új csapat mezébe bújik a következő szezonban.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×