Sajnos mi ezúttal is kimaradunk.

Immáron több, mint 10 év telt el azóta, hogy a Galax előállt a Hall of Fame kártyáival. Még tavaly meg is ünnepelték az évfordulót két első generációs RTX személyében. Most viszont egy újabb verziót dobtak ki, amit nem teljesen értünk, ugyanis az Ampere modellek helyett továbbra is az RTX 2080 SUPER kapta meg egyedi, vagy pontosabban fogalmazva még egyedibb külsejét.

A GALAX GeForce RTX 2080 SUPER 8GB HOF 10th Anniversary OC LAB Edition legfőbb ismertetőjegye a fekete-arany keret, ami a ventilátorok körül foglal helyet. Ezúttal is maradtak a hófehér külső burkolatnál, ahogyan a korábbi modellek esetén már megszokhattuk. Némi tuninggal is kecsegtet az RTX 2080 SUPER 8GB HOF 10th Anniversary OC LAB Edition, ahogyan az a nevéből is sejthető, ám sajnos nem vitték túlzásba a túlhúzást, mindössze 2,5%-kal emelkedik ki a tömegből a kártya, az 1860 MHz-es boost órajeleinek köszönhetően.

A Hall of Fame kiadású kártyákat egyébként a 3D Mark tabellái ihlették. A Galax ezekben a kártyákban a legjobb minőségű és teljesítményű alkatrészeket válogatta össze, annak érdekében, hogy a rekorderek a lehető legmagasabb órajelet sajtolják ki a szerencsés  GPU-kból.

A rossz hír, hogy kizárólag a Galax oldaláról érhetőek el, ahol sajnos csupán Kínán belül szállítanak. Ennek megfelelően hazánkban szinte biztos, hogy nem fog felbukkanni az évfordulós darab. Egyelőre még az árcédula és a pontos megjelenési dátumot sem közölték, bár a legtöbben már úgyis az RTX 3000-es szériát keresik, így ez nem túl nagy érvágás a legtöbb vásárló számára.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×