Most megint válogatott szünetre vonulunk, de előtte azért még a múlt hétvége legjobbjaival adós számunkra az EA Sports. Íme a TOTW#7 kerete.

Szerda van tehát érkezik a legújabb Team of The Week. Most egy picit pihenhetnek a klub szurkolók, hiszen válogatott szünet következik. Azonban mielőtt teljes figyelemmel a nemzeti csapatokra fókuszálnánk lássuk, hogy milyen eredményeket értek el a játékosok a hétvégén. Ez a TOTW#7.

Ezen a héten se sikerült hét lakat alatt tartani a játékos névsort az EA-nél, ugyanis a lapok több mint fele kikerülhetett még megjelenés előtt. Az előbb megjelent lapok között olyan neveket találunk, mint az Arsenal ellen duplázó Watkins, a Chelsea-nél OTW lapot is kapó Thiago Silva, és a hétvégén ismét bombaformában játszó Lozano. Llorente is hétről hétre jobb formában szerepel, és bár múlt héten Joao Félix jutott új kártyához, úgy tűnik, hogy ezúttal végre ő kapja meg. Az RB lapjának ára rohamos ütemben el is kezdett csökkenni.

A mi előzetesünkbe Lewandowski neve is szerepelt. Bár eléggé meglepődnék, ha a hétvégi 3:2-es Bayern győzelem után egyik játékos se kapna TOTW lapot, miután sikerült legyőzni a Dortmundot. Legalább Alaba, aki gólt fejelt az első félidőben. Rajta kívül talán még Messi kártyáját vártuk, hiszen csereként beállva két gólt is szerzett. Bár ez elmondható volt Ronaldoról is és ő nem kapott.

Itt a hét óra lássuk hát a csapatot:

Messi van, Bayern játékos nincs. A TOTW#7 lapok már bonthatóak is csomagokból.

Ti melyik red picket szeretnétek? 

×