Az Activision közzétette a Going Dark címet viselő Call of Duty: Mobile 12. évadjának részleteit. Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere.

A Call of Duty: Mobile Going Dark címet viselő 12. évada már igen közel van, így annyira nem meglepő, hogy az Activision bejelentette annak részleteit. Lesz itt éjszakai pálya, új játékmódok és természetesen friss Battle Pass is.

Közeledik a Call of Duty: Mobile Season 12 – A Going Dark.

Going Dark Battle Pass

Természetesen az évad egyik fontos része lesz a friss tartalmakat tartogató Battle Pass. Ahogy eddig mindig, a Going Dark is vadonatúj 50 szinttel vár, rengeteg új, ingyenes és prémium jutalommal.

Az új évad legfontosabb skinje Captain Price, aki most úgy néz ki, ahogy a 2019-es Modern Warfare-ben. Ami a fegyvereket illeti, a játékosok képesek lesznek felnyitni Ballistic Shield Operator Skillt és az AGR 556 submachine gunt. Az új Black Gold kiegészítő a legtöbb fegyverrel szintén használható lesz.

Éjszakai pályák és módok

Miután a Warzone-ban megjelent az éjszakai map, nyilvánvaló volt, hogy szívesen látnának hasonlót a mobiljátékosok is. Ahogy az új évad elindul, elérhető lesz a Night Mode, ami a pályákat sötétté varázsolja. Egyelőre három mapnak lesz éjszakai változata: Summit, Crash és Hackney Yard. A játékosok éjjellátó szemüveget és lézeres irányzékot használhatnak az ellenség megtalálásához.

Új multiplayer map

Természetesen az újítások mellett egy teljesen új multiplayer map is helyet kap a játékban. A Modern Warfare Hackney Yardja lesz a Call of Duty: Mobile legújabb pályája. A kiadott képek alapján úgy tűnik, hogy az elrendezés megegyezik Modern Warfare változattal, persze a grafika kissé le lett véve. Ahogy azt fent írtuk, ez a map éjszakai módban is elérhető lesz.

Visszatér az Attack of the Undead

Az új éjszakai mód mellett visszatér a játékba a rajongók által kedvelt Attack of the Undead játékmód is. Ez lényegében az Infected játékmód CoD: Mobile verziója. Ezúttal azonban a mód bekerül az éjszakai játékmódok közé is, ami azt jelenti, hogy a fertőzöttek már nem fognak világítani.

Friss event is indul

A Going Dark alatt egy új Knights Divided event is indul, ami az Activision szerint egy klasszikus red vs. blue stílusú esemény lesz.

„Válassz oldalt és intézd el az ellenfeleket egy versenyen, ahol új területeket hódíthatsz meg, közben pedig jutalmakat szerzel” – írta az Activision.

Természetesen ahogy az lenni szokott az évad előrehaladtával további tartalmak kerülnek be a játékba. Ilyen lesz például a .50 GS pisztoly is. Végül a fejlesztők megerősítették azt is, hogy a Black Friday és a Cyber Monday idején számos új és akciós láda lesz elérhető.

A „Going Dark” 12. évad 2020. november 12-én indul.

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×