Szerencsés játékosok egy csoportja rendkívül alacsony áron szerezte be a legújabb AC játékot, ráadásul annak legdrágább változatát.

Hosszú várakozás után végre megjelent az Assassin’s Creed Valhalla, melyet természetesen a rajongók egyből ki is akartak próbálni. A játék a kritikusok szerint rendkívül jól sikerült, így az is természetesen, hogy sokan meg akarták vásárolni.

Szerencsés játékosok piszok olcsón jutottak hozzá az Ultimate Edition-höz.

Egy hibának köszönhetően ugyanis az Assassin’s Creed: Valhalla Ultimate Edition, ami akár 120 dollárba is kerülhet, norvég játékosok számára csupán 12 dollárért volt elérhető, természetesen norvég koronában kínálva. Mindez persze a Ubisoft Connect alkalmazásban.

A Ubisoft természetesen azóta felfigyelt a dologra, és javították a hibát, így aki nem látta meg az „akciót” időben, az így járt. Ugyanakkor aki ilyen olcsón szerezte be, természetesen megtarthatja, és igen szerencsésnek mondhatja magát. Egyelőre semmi nem utal arra, hogy a Ubisoft visszavonná a vásárlást.

A legviccesebb a dologban talán az, hogy mindez Norvégiában történt, ott ahol a játék is játszódik. Természetesen semmi nem utal arra, hogy Ubisoft szándékos promóciót indított volna a térségben. Ez különösen furcsa egyébként akkor, amikor a kiadók egységesen úgy döntöttek, hogy megemelik a következő generációs játékok alapárát. Ez azt jelenti, hogy a szokásos 60 dollár helyett egyes címek 70 dollárba kerülnek majd.

Az Assassin’s Creed: Valhalla már elérhető PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X / S-re és Stadiára, PS5 pedig holnap jelenik meg.

Közben pedig elkészült a Valhalla tesztünk is, amiből kiderül, mit is gondolunk róla.

Egy genderfluid viking története – Assassin’s Creed Valhalla teszt

×