A CD Projekt RED megcáfolja a közelmúltbeli pletykákat, miszerint a Cyberpunk 2077 negyedik alkalommal is késik és 2021-ben jelenik meg.

Annak ellenére, hogy a CD Projekt RED játéka harmadjára is késett, a kiadó most azt állítja, hogy a pletykák ellenére nem késik többet. Ez azt jelenti, hogy december 10-én valóban játszhatunk majd, annak ellenére, hogy egyes pletykák szerint csak 2021-ben jelenik meg.

A CD Projekt RED megcáfolta a pletykákat.

A pletykák egyik forrása a ResetEra egyik bejegyzése volt, amely rámutatott arra, hogy a hivatalos Cyberpunk 2077 Twitter oldalán eltávolították a játék megjelenési dátumát. Emiatt sokan aggódni kezdtek, hogy ismét késésre lehet számítani.

A pletyka futótűzként terjedt, és számos közösségi oldalon erről számoltak be. A CD Projekt RED azonban most mindenkit megnyugtatott: a pletyka nem igaz. Az IGN interjújában a fejlesztőcsapat képviselője kijelentette, hogy a vállalat nem kommentálja a Cyberpunk 2077 körüli pletykákat. Ugyanakkor elmondta:

„Megerősítem, hogy jelenleg frissítés alatt állnak a dolgok, hogy azok már a december 10-i megjelenést tükrözzék.”

Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés esély van arra, hogy a játék ismét csúszik. Azzal valószínűleg a kiadó is tisztában van, hogy ha a játék ismét késik, azt már nem bocsájtja meg a rajongótábor. Ez már csak azért is igaz lehet, mivel már a legutóbbi késés után is halálos fenyegetéseket kaptak a fejlesztők. Közben a csapat kijelentette, hogy tökéletes játékot szeretnének alkotni, még akkor is, ha ez késésekkel jár. Nem utólag akarják javítani a hibákat.

Az biztos, hogyha ezek után mégis hibák és gondok akadnak a játék során, az erősen hatni fog a játék megítélésére. Már elvileg csak egy hónap van a játék megjelenéséig, a rajongók pedig csak annyit tehetnek, hogy reménykednek.

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint december 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Stadiára és Xbox One-ra. A cím közben fejlesztés alatt áll PS5-re és Xbox Series X / S verziókra is.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×