Annak ellenére, hogy a fejlesztők szerint decemberben megjelenik, egyes pletykák azt sugallják, hogy a Cyberpunk 2077 indulása ismét elmarad.

Mivel a Cyberpunk 2077 megjelenése már rengetegszer csúszott, nehéz már elhinni a CD Projekt RED-nek, hogy tényleg megjelenik, amikor egy újabb dátumot tűznek ki. A játékról már nagyon sok mindent tudunk, igazi hype alakult ki körülötte, azonban még mindig nem kaptuk kézhez a címet.

Az Cyberpunk 2077 megjelenése pletykák szerint ismét tolódhat.

 

A játék eredetileg 2020 áprilisában jelent volna meg, azóta pedig már háromszor késleltették a premiert. Ez azt jelenti, hogy a december 10. már a negyedik megjelenési dátum. Annak ellenére, hogy a rajongók remélték, hogy a novemberi csúszás lesz az utolsó, tévedtek. Sőt, azok sem lehetnek biztosak a megjelenésben, akik a decemberi dátumra várnak.

Az utóbbi időben rengeteget hallottunk arról, hogy a CD Projekt RED háza táján gőzerővel folyik a munka. A fejlesztők heti 100 órát dolgoznak, a vezetők szerint azért, mert tökéletes játékot szeretnének alkotni, akkor is, ha ez késésekkel jár. Lehetséges, hogy még most sem készülnek el teljesen.

Legalábbis ezt állítja a Tiffany Treadmore Twitter oldala, ami nemrég arra utalt, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése 2021-re tolódhat. A GameRevolution szerint a hír forrása megbízható szivárogtató, aki korábban helyesen jósolta meg Nintendo Direct dátumát és az E3 2020 elmaradását.

A tweet nem azt mondja, hogy a Cyberpunk 2077 késik, inkább azt feszegeti, hogy mit szólnának hozzá az emberek, ha ismét megtörténne. Persze ettől függetlenül ez még lehet valamilyen belső információ.

Persze ez lehet csupán egy szivatás is, vagy spekuláció, amit egyáltalán nem kell komolyan venni. Ugyanakkor a kérdésfelvetés abszolút reális. Mára még azok a játékosok is elveszették az érdeklődésüket, akik nagyon benne voltak a hype-ban. A rengeteg halasztás, késés elkedvetlenítette az előrendelőket, hiszen nehezen lehet hinni már a CD Projekt RED ígéreteinek.

A kérdés ilyenkor az, hogy az ilyen szintű késés milyen hatással lesz a játék megítélésére. Bármennyire is várták az emberek a játékot, bármekkora is volt a hype, ha a játék ilyen sokat késik, az talán rányomja a bélyegét arra is, hogy hogyan fogadja a közönség. Mára talán az ígérgetésből elege van az embereknek. Játszani szeretnének. Azzal a játékkal, amivel már áprilisban szerettek volna.

Te mit szólnál, ha megint késne a játék?

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×