Ma este 7 órakor már nem csak a BL, hanem az EL RTTF lapjait is nyithatjuk. 5 vadonatúj lap érkezett, melyek már elérhetőek a csomagokban.

Múlt hét pénteken elrajtolt az idei Road to the Final promóció, mely elsőként csak BL lapokat hozott nekünk. Tegnap este azonban érkezett a beharangozó, miszerint ma már az Európa Liga lapok közül is nyithatunk.

Összesen 5 vadonatúj lapot mutat ma be a nagyérdeműnek az EA Sports. Rengeteg nagy csapat köztük a Milan, Arsenál, Leicester, Lille, Tottenham, Napoli és egy már biztos Leverkusen játékos közül is kaphatunk ma erősítést. Mint a BL esetében ezek is fejlődnek, sikerül tovább jutniuk ráadásul azok a csapatok, akik kiesnek a főtábláról és az Európa Liga rájátszásában versenyeznek a RTTF lapjukat nem veszítik el, hanem átalakul narancssárgává. Az egyetlen hátrányuk, hogy nem kapják meg a csoportkör utáni első fejlődést.

A legtöbben talán Renato Sanchest várják, aki jelentősen beékelte magát a metába. Mivel ilyenkor nem számít a kártya korábbi TOTW lapja, így ha érkezik is szintén 82-es értékkel jön. Emellett az ágyúsok gólvágója Pierre-Emerick Aubameyang az este egyik favoritja, aki talán a legmagasabb értékű EL lap lehet.

Itt az este 7 óra lássuk hát az új játékosokat:

Ezek tehát az új Európa Liga RTTF kártyák. SBC-be Atal érkezett, Objectibe pedig ezúttal csomagot kaptunk. A BL RTTF lapok péntekig az EL pedig jövőhét keddig nyithatóak.

Ti melyik játékost fogadnátok el?

×