Péntek esténként érkeznek a FIFA játékokba a különböző promóciók. A Rulebreakers két hetes időszaka nagy sikert aratott, most viszont egy régi kedvenc tért vissza.

Péntek esténként érkeznek a FIFA játékokba a különböző promóciók. A Rulebreakers két hetes időszaka nagy sikert aratott, most viszont egy régi kedvenc tért vissza. Mivel élesedik a Bajnokok Ligája szezon, így az EA Sports megfelelőnek érezte, hogy élesítsék a közkedvelt Road to the Final promót.

Itt a BL-ben induló csapatot egy-egy játékosa kap speciális kártyát, amik ahhoz mérten fejlődnek, hogy a kupaporondon meddig jutnak a klubjaik. Ott van például Mason Mount SBC lapja. Ha a Chelsea tovább jut az egyenes kieséses szakaszba, máris fejlődni fog az angol középpályás kártyája. S ha még a döntőt is sikerül elérnie a klubnak, egy igazi bestiává válhat a szóban forgó RTTF lap.

A Real Madrid csillaga, Isco is kapott egy spéci kártyát, amit SBC formájában szerezhetnek meg maguknak a játékosok.

Két csapatot kell beáldozzunk a spanyolért, cserébe egy potenciálisan igen kemény kártyát kapunk. Íme a segítség a két kerthez:

Real Madrid

Top Form

Platformtól függően 66 és 77 ezer Coin körül mozog jelenleg Isco új kártyája. Ha úgy gondolod, hogy szükséged van a spanyol középpályás speciális lapjára, november 14-ig teljesítheted a feladatokat.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×